facebook tracking
Team

Trafikspecialister

Connect

Våra trafikninjor älskar att driva trafik SEO och Google Ads som konverterar. De lägger upp unika kampanjer för att smasha de mål som vi satt upp tillsammans med våra kunder. 

Jobba varifrån du vill, vi är alltid nära varandra

Internet, vad är det till för om inte för att skapa frihet? Att kommunicera med vem man vill, varifrån man vill. Vi ser det som givet att möjligheten att jobba på distans är framtiden. Vi har jobbat på distans länge, så vi vet hur man gör!

Vi i teamet jobbar alltid nära genom videomöten, kommunikation via Slack och även årliga meetups. Våra team meetups är fullt betalda av företaget och senast var vi och hängde i 5 dagar i Marbella. Vart bär det av härnäst? 

Vi har även ett härligt och ljust kontor på Mariatorget i Stockholm. Pingisbord och härligt häng!

 

Varför jobba med oss?

Viseo ligger i framkant att leverera den bästa SEO och SEM i Sverige och Norden. Du kommer få lära dig, åka på konferenser som du anser är viktiga och jobba med ett riktigt grymt team.

  • Sätt din egen prägel

    Ett växande bolag där du kommer få ta taktpinnen i utvecklingen och sätta din egen prägel på hur vi arbetar

  • Remote-kultur

    Vi i teamet jobbar alltid nära genom videomöten, kommunikation via Slack och även årliga meetups. Vi träffas alla en gång per år på olika häftiga platser i värden. Våra team meetups är fullt betalda av företaget och senast var vi och hängde i Marbella! Vi har även ett riktigt schysst kontor på Mariatorget om du vill jobba från Stockholm!

  • Jobba med annat grymt folk!

    Vad gör jobbet roligt förutom sköna kollegor? Att jobba med folk som är riktigt grymma och pushar utvecklingen i Sverige inom deras områden. Vi brinner för personlig utveckling och hoppas snart se dig i gänget!

Brännkyrkagatan
118 23 Stockholm Vägbeskrivning info@viseo.se

Stockholm

Brännkyrkagatan 56
118 22 Stockholm Vägbeskrivning

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor